Om oss

Säkra förråd i Katrineholm

Välkommen till Lyktans Lager i Katrineholm!

Hos oss på Lyktans Lager kan du hyra säkra förråd till förmånliga priser. Vi gör det enkelt för dig att förvara dina saker med bokning och hantering av ditt förråd direkt online.

Dina saker är trygga hos oss. Vi erbjuder hög säkerhet med övervakade, uppvärmda och torra förråd. Förråden finns i storlekar från tre kvadratmeter och upp till 30 kvadratmeter. Du kan komma in i ditt förråd med en egen tagg mellan 07-22 alla dagar i veckan. Uppsägningstiden för förråden är endast en månad. Stor flexibilitet för dig med andra ord.

Gustaf Larsson

Säkerhet av högsta klass hos Lyktans Lager

Säkerheten är A och O för oss som lagerhotell. Det gäller både stöldskydd och brandsäkerhet. Vi har därför ett serviceavtal med Sveriges största brandskyddsutrustningsfabrik, Presto, i Katrineholm. Det görs årligen kontroller för att garantera att brandsäkerheten är av högsta klass. Dessutom har vi ett avtal med Securitas och ett högteknologiskt låssystem för att säkerställa att det bara är du som kund som kan komma in i fastigheten och enbart till ditt eget förråd.

 

Behov av förvaring av saker i Katrineholm

Gustaf Larsson, som driver Lyktans Lager, hyrde själv ett lager på annan ort och funderade på varför det inte fanns några bra alternativ för förvaring av saker i Katrineholm. Därför tänkte Gustaf att det skulle kunna finnas ett behov både för Katrineholmsbor att lagerhålla saker i sin egen stad, och för storstadsborna att förvara saker till halva priset mot vad det kostar i större städer som Stockholm.

När den gamla konsumbutiken i Katrineholm var till salu såg Gustaf potentialen i fastigheten, som skulle passa perfekt som lagerhotell. Fastigheten köptes och förvandlades till ett modernt lagerhotell med olika storlekar på förråden för att passa både privatpersoner och företag. Dessutom finns lastkaj med rulljalusi, allt i ett plan samt väggar och golv i brandsäkert material – perfekt för förrådsverksamheten.

 

Starka rötter i Katrineholm

Med släktkopplingar alltsedan medeltiden till Katrineholmstrakten och ett intresse för orten känner vi viss stolthet över att ha skapat ett högklassigt lagerhotell på ett äkta Katrineholmssätt – lokalt lager till Katrineholmsborna och ett billigare lageralternativ för storstadsbor. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer.

Bokningsförfrågan

Kontakta oss

Telefon: 070-328 71 09
E-post: gustaf@eklanga.se

Hitta till Lyktans Lager

Värmbolsvägen 37
642 53 Katrineholm
(Visa på karta)